Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

"Με ροζάριο και αλυσίδα"

Επανέρχομαι κι εγώ δειλά δειλά.........αρκετό καιρό έλειψα και κοντέψατε να με ξεχάσετε!!!!
Όμως είμαι εδώ και πάλι,  πανέτοιμη να δημιουργήσω αλλά και να σεργιανίσω στις γειτονιές σας, στα σοκάκια που εδώ και καιρό περνούσα κάπως βιαστικά και χωρίς να αφήνω τα ίχνη μου!!!

Και έτσι, για αρχή, σας δείχνω ένα από τα αγαπημένα μου, που έφτιαξα λίγο πριν αρχίσω τα χριστουγεννιάτικα. Τι λέτε;  Χαριτωμένο δεν είναι; 


Είναι ένα πολύ μακρύ κολιέ, που φοριέται διπλό, ακόμη και τριπλό.


Είναι φτιαγμένο από ροζάριο με πέτρες Γρανάδας και αλυσίδα με δύο στοιχεία από επιχρυσωμένο ασήμι.


Το κόσμημα αυτό θεωρώ ότι μπορεί να φορεθεί από όλες μας και όλες τις ώρες της ημέρας.  Είναι απλό αλλά έχει και κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά όταν συνδυάζεται με το σωστό ρούχο.


Ελπίζω τώρα που επέστρεψα να δηλώνω συχνά πυκνά παρούσα.......άλλωστε όπως είπα και παραπάνω αρχίζουν και τα χριστουγεννιάτικα.

Οργασμός εργασιών στο μικρό μου εργαστήρι........γούρια, στολίδια, κουδουνάκια, χρώματα........και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχω καταπιαστεί και με κάτι κατασκευές από πηλό που μας δίδαξε η φίλη μας η Μαρία (Hand made Art).  Εδώ και δύο Σαββατοκύριακα είναι η δασκάλα μας κι εμείς οι καλές της μαθήτριες.  Για να δούμε τι θα καταφέρουμε............
Μαράκι μου, σ΄ευχαριστώ πολύ για τον κόπο, την υπομονή και προπάντων την καλή διάθεση να μας διδάξεις όλα αυτά τα μικρά μυστικά της τέχνης σου.

Αυτά για σήμερα!!!!!

Σας φιλώ και σας αγαπώ!!!!!



Αυτά που μ΄αρέσουν