Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Άλλος για νεροβραχόκηπο..............;"

Και ρωτάω..... είναι κανείς άλλος για νεροβραχόκηπο;  Είμαστε στη διάθεσή σας!!!!! Τώρα που έχουμε αποκτήσει τέτοια εμπειρία ποιος μας φτάνει; Θα μπορούσατε να έχετε καλύτερο μάστορα/διακοσμητή εξωτερικών χώρων και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση;
Ύστερα λοιπόν από την ταράτσα μας, σειρά πήρε μια γωνιά στον κήπο του εξοχικού της αδελφής μου όπου και βρισκόμαστε αυτές τις μέρες για διακοπές. Το σημείο αυτό μας περίμενε εδώ και πολλά χρόνια για να του δώσουμε ζωντάνια με το γαργάρισμα του νερού, και έτσι, μια και είχαμε αποκτήσει εμπειρία από τον δικό μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε.  Επιστρατεύσαμε και εδώ, ό,τι υπήρχε από πέτρα, ξύλα της θάλασσας, βραχάκια, πήλινα και ξεκινήσαμε.   Αφού φτιάξαμε τη λιμνούλα (πάλι στα δύσκολα τον πρώτο ρόλο είχε ο Χρήστος), βάλαμε την αντλία νερού με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται μικροί καταράκτες και βρυσούλες (κι εδώ αποκλειστικά δούλεψε ο Χρήστος).  Διακοσμήσαμε  τους βράχους και τα πήλινα με τα φυτά ανάλογα, και έτοιμη η όαση!!!

Η θάλασσα που απλώνεται καταγάλανη μπροστά μας χαμογελάει λιγάκι υπεροπτικά, μάλλον απαξιεί να συγκριθεί με τους τεχνητούς καταράκτες της δικής μας κατασκευής.  Δε λέω, άλλο αυτή που είναι απέραντη κι άλλο η μικρή τεχνητή λιμνούλα με τις βρυσούλες και τα καταρακτάκια που φτιάξαμε εμείς....  Όπως και να ΄ναι όμως, απ' τη μια μεριά ο ήχος από τα κύματα της θάλασσας και από την άλλη το γλυκό γαργάρισμα του δικού μας νεροβραχόκηπου, εξασφαλίζουν χαλάρωση και γαλήνη σ΄όλους εμάς που ζούμε και κινούμαστε δίπλα τους.




Ξαναρωτάω : Άλλος κανείς για νεροβραχόκηπο;
Με τη σειρά παρακαλώ .....
όλοι θα πάρετε....!!!!




8 σχόλια:

  1. άψογος . αλλάζεις επάγγελμα μήπως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειος!!!!!!!
    Φιλάκιαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφος!!! Και μόνο που τον βλέπεις δροσίζεσαι! Αν ποτέ πάμε σε δικό μας σπιτάκι Μπέττυ μου, θα σε καλέσω!!! Χιχι!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ εσείς σε λίγο θα ασχοληθείτε με την διακόσμηση κήπων!!!! Είναι εξαιρετικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικό!!!! πραγματικά είναι ονειρεμένο! Θα σας έχω υπόψη μου...
    καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό θα πει μαστόρια, μπραβο!

    Υ.Γ. Κορίτσια, σιγα να μην ακούει ο Χρήστος, αλλα βρε πουλακια μου εσείς τι κανατε; Αυτό το εκανε ο Χρήστος, το άλλο παλι εκείνος, βέβαια παρόλο που δεν το γραφετε πρεπει να πω ότι η επιλογή των υλικών και η καλλιτεχνική επιμελεια δείχνει γυνακεία αισθητική. Τωρα, αμα με πείτε ότι κι αυτό ο Χρήστος το έκανε, χαχαχα...
    Φιλιά πολλά στην ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tέλειο,καταπληκτικό,μοναδικό!!!!!!!!!!!
    Μπράβο σας,πετάει η ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα πες το....... μη ντρέπεσαι!!!!

Αυτά που μ΄αρέσουν