Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

"Τρέξτε......έχουμε νικητή"

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που δηλώσατε συμμετοχή σ΄αυτή τη διαδικασία κλήρωσης του γουριού/δώρου μου για το 2011.   Είσαστε όλοι υπέροχοι!!!  Μου χτυπήσατε διακριτικά την πόρτα, σας άνοιξα και μπήκατε με άνεση στο σπίτι μου, σα να με γνωρίζατε από χρόνια!!  Με τους περισσότερους έχω διαδικτυακή επαφή σε καθημερινή σχεδόν βάση, όμως υπήρξαν και επισκέπτες που τους έβλεπα για πρώτη φορά, και αυτή ήταν η μεγάλη μου έκπληξη!!!  Φάνηκε ότι ενώ εγώ δεν σας γνώριζα, εσείς ήδη είχατε μπει πολλές φορές στο blog μου, βλέπατε τα έργα μου και ό,τι άλλο παρουσίαζα αλλά φεύγατε σιωπηλά, χωρίς να αφήσετε σχόλιο.  Μ΄αυτήν την ανάρτηση μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω και να συνειδητοποιήσω το πόσοι με επισκέπτονται κάθε μέρα!!!  Σ΄όλους εσάς λοιπόν, τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους μου, στέλνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και υπόσχομαι πως όσο μπορώ θα προσπαθώ να είμαι ένα μικρό κομμάτι της διαδικτυακής σας παρέας !!


Λοιπόν ας έλθουμε τώρα στην κλήρωσή μας.  Οι συμμετέχοντες ήταν 50.  Μέσα στους 50 υπάρχουν και ένας ή δύο που δεν έχουν αφήσει το όνομά τους.  Εγώ θα τους συμπεριλάβω στην κλήρωση, και αν είναι τυχεροί, ας επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου για να μου δώσουν το όνομα και το mail τους.
Επίσης κάποιες φίλες μου ζήτησαν να τις εξαιρέσω από τη διαδικασία όμως εγώ δε θα το κάνω γιατί δεν έχω το δικαίωμα να μπω εμπόδιο στην τύχη τους!!
Κάθε συμμετοχή παίρνει αύξοντα αριθμό, με τη σειρά που εμφανίζεται στα σχόλια, έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε  "του λόγου μου το αληθές".......διευκρινίζω για να μη παρεξηγηθώ από κανένα!!!

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά με τη χρήση του Random Number Generation, όπως πάντα!!!

Ε Τ Ο Ι Μ Ο Ι ;


True Random Number Generator 20Powered by RANDOM.ORG

Τυχερή είναι η painter που το σχόλιό της έχει πάρει τον αριθμό 20.
Συγχαρητήρια Χρύσα μου, είσαι από τις πρώτες φίλες που έδωσαν παρόν στο blog μου όταν δημιουργήθηκε και από τότε βλεπόμαστε διαδικτυακά σχεδόν κάθε μέρα!!   Θα σου στείλω το γούρι μου με όλη την καλή και θετική μου αύρα και εύχομαι να σε βοηθήσει να έχεις υγεία, χαρά, δύναμη, ελπίδα και ό,τι άλλο έχεις επιθυμήσει να αποκτήσεις το 2011!!! 

Θα περιμένω να μου στείλεις με e-mail την ταχυδρομική σου διεύθυνση για να σου το στείλω το συντομότερο.  Αν ήσουν στην Αθήνα θα προτιμούσα να σου το δώσω από κοντά, έτσι θα είχαμε μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, όμως δεν πειράζει θα βρεθούμε μια άλλη φορά στο μέλλον!!

Φίλες και φίλοι μου, σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!!

29 σχόλια:

  1. Τυχερήηηηηηη!!!! Συγχαρητήρια στη νικήτρια που πραγματικά είναι πολύ τυχερή!!!
    Μπέττυ όσο για το σπίτι σου είναι απο τα πιο ζεστά και φιλοξενεί πάντα πανέμορφες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και γούστο!!!! Χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει!!!

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρέξαμε , τρέξαμε , μπάβο στη Χρύσα ήταν και για μένα μια απο τις πρωτες φίλες , συγχαρητήρια και σε σένα αριστοτέχνη μου και έυχομαι όλα τα καλά στα σπιτικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοτυχερή να είναι πάντα!!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην τυχερούλα!
    Έτσι να της πάει όλη η χρονιά, γουρλίδικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχερούλαααααααααααααααααααααααα συγχαρητήρια!!!!!

    Κοριτσάρα ευχαριστούμε πολύ!!!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπέττυ μου πολύ χαίρομαι που η Κυρία του γουριού σου θάναι πλέον το Χρυσάκι, είσαι η αδυναμία της και το ξέρω προσωπικά οτι είναι κι επιθυμία της να σε γνωρίσει απο κοντά.
    Τελικά όλες θα σε γνωρίσουν εκτός απο μένα. ΠΡΩΤΕΣ, ήθελα να πω, σώπα μη μου φωνάζεις.
    Εύχομαι έτσι γούρικα να της πάει της Χρύσας όλο το 2011!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κέρδισα το γούρι??? Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
    Λες φέτος να είναι η χρόνια μου??? Κέρδισα και το φλουρί στην πίτα μετά από τόοοοοσα χρόνια...
    Τι να πω, χαμένα τα έχω!!! Μου άρεσε τόοοοσο πολύ όπως όλα όσα φτιάχνεις Μπετούλα μου και το ήθελα πραγματικά...
    Αχ, είμαι τόσο χαρούμενη!!!
    Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μέσα από την καρδιά μου για την ευκαιρία που μας έδωσες, να είσαι πάντα καλά!!!

    Ένα σου λέω, έπρεπε να με έβλεπες αυτή τη στιγμή, θα γέλαγες με την καρδιά σου... σα μωρό κάνω, χαχα, τους τρέλανα όλους στο σπίτι...
    Πολλά φιλιάαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ!!ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ!!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΥΠΕΡΟΧΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία τυχερή φιλή! Ένα φιλί για την νικήτρια και ένα πιό μεγάλο για σένα!

    Ευχαριστώ και καλή βδομάδα, αγαπημένη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν επανέρχομαι για να σας ευχαριστήσω όλες, γιατί όταν έγραψα είχε μόνο ένα σχόλιο και τώρα που είδα το δικό μου είδα τόοοσα άλλα πιο πριν!
    Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια και εσένα Μπετούλα μου ακόμα μια φορά για το δωράκι σου!!!

    ααα, δε θα την διαβάσω τη μικρή μου σήμερα, χαχα

    Πολλά φιλιά και καλό βράδυ σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα τυχερή να είναι η νικήτρια!!
    Καλή βδομάδα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπεττυ μου Καλό απόγευμα! Είμαι κι εγώ μια φίλη που ποτέ δεν αφήνω σχόλια όταν υπάρχουν διαγωνισμοί, μη με παρεξηγήσεις, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν άλλοι κερδίζουν. Καλή εβδομάδα!

    Καλορίζικο το κερδισμένο γούρι Χρύσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρύσα,
    μπραβο! Και να το ξέρεις, θα σου φέρει γούρι, στο λέω...εκ πείρας! Είναι τόσο γλυκός, αληθινός και θετικός άνθρωπος η Μπέττυ ώστε όλη η καλή της ενέργεια περνάει στα υπεροχα δημιουργήματά της.

    Υ.Γ. Μπέττυ μου, χάρηκα πολύ το πρωί. Το όνειρο ήταν πολύ καλό και αν το πιστέψω με βλέπω να κατεβαίνω γρήγορα στην Αθήνα. Λες; Με τόσες δουλειές που έχω δεν το βλέπω, αλλα, για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας, ειλικρινά με συγκινείτε κάθε φορά!!!
    Σήμερα ένιωσα τέτοια συναισθήματα με τη χαρά που έκανε η καλή μας Χρύσα, έκανα με το τίποτα έναν άνθρωπο χαρούμενο......την άκουγα στο τηλέφωνο να μου αναφωνεί το πόσο χαρούμενη είναι και δεν το πίστευα!!! Η φωνή της είχε ένα τόνο τόσο γλυκό και χαρούμενο, όπως είναι όλα αυτά που μας γράφει στα δύο τις blogs, λέξεις γλυκές και αγαπησιάρικες και ανάμεσά σους χαρούμενα γέλια!!!
    Χρύσα μου, μπορεί εσύ να νομίζεις ότι είσαι η τυχερή σήμερα αλλά στην ουσία εγώ έχω κερδίσει.....έχω εισπράξει σήμερα την χαρά σου, τον θαυμασμό σου, την συμπάθειά σου και την λαχτάρα σου να γνωριστούμε από κοντά!!!
    Σ΄ευχαριστώ και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθούμε σύντομα από κοντά!!
    Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη συμμετοχή σας και για τα όμορφα σχόλιά σας!!
    Φιλιά, καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγώ δεν δικαιούμαι να ζηλεύω γιατί και μιά υπέροχη δημιουργία σου κέρδισα και ένα καταπληκτικό γούρι σου αγόρασα,οπότε χαίρομαι για τη Χρύσα και της εύχομαι πάντα καλότυχη και τυχερή και για σένα πολλές συνέχειες στις δημιουργίες σου...
    φιλιά πολλά πολλά και πάντα τέτοια χαρούμενα..-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Χρύσα μου!!
    Και στις δυο σας αξίζουν πολλά!
    Φιλιά και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβοοοοοοοοο!!!!και από μένα και στις δυο σας στη μπέττυ για την προσφορά της και στη χρύσα για την τύχη της!!!και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητηρια για τη Χρύσα μάλλον φέτος είναι η χρονιά της.Να είναι καλά και αυτή και εσύ Μπέττυ με τις ωραίρες κατασκευές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζηλεύω!!!!!!Αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι με τη χαρά της Χρύσας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εύχομαι να φέρει τύχη και ό,τι άλλο επιθυμεί στην τυχερούλα της κλήρωσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τέτοιο γούρι Χρύσα μου, μάλλον μια πολύ όμορφη χρονιά σε περιμένει, και αυτό ακριβώς σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!
    Αλλά και σε σένα Μπέτυ, εύχομαι πάντα να εισπράτεις την ομορφιά και τη χαρά που τόσο απλόχερα χαρίζεις!!! Να είστε πάντα καλά!! Πολλά-πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους!!!
    Ξέρω πως έχω ήδη γράψει δύο φορές, ξέρω πως μπορεί να γίνομαι κουραστική, όμως μετά από τα τόσα καλά λόγια της Μτετούλας, της Χαράς( και στο δικό μου blog) τα δικά σας και τις πολύ όμορφες ευχές σας δεν μπορώ παρά να σας ξαναευχαριστήσω όοοολους μέσα από την καρδιά μου και να σας ευχηθώ τα καλύτερα!!!
    Να έχουμε όλοι υγεία και να μπορούμε για πάαααρα πολλά χρόνια ακόμα να περνάμε τόσο όμορφα, να ανταλλάσουμε σχόλια, ιδέες, ευχές και κυρίως αγάπη που τόσο πολύ λείπει από τον κόσμο μας!!!
    Και να ξέρετε, πως χθες και σήμερα, εγώ προσωπικά, εισέπραξα πάαααρα πολύ αγάπη από όλους σας... Με κάνατε πάρα πολύ χαρούμενη...

    Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενα Μπράβοοο! κι'απο μενα για την
    Χρύσα !!

    με τετοιο γούρι
    πως να μην της πάει η χρονιά,
    έξτρα πρίμα...
    Μα το μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ,

    ανήκει σ'εσένα Μπετούλα μου
    για ολα αυτά που μας προσφαίρεις
    απλόχερα!!!
    Να εισαι καλά και παντα δημιουργική
    και αισιόδοξη!!
    φιλακιαα♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν παίζω, πάλι η Χρύσα κέρδισε; (Έχει ξανακερδίσει τώρα τελευταία ή άδικα την κατηγορώ;;χαχαχα) Χωρίς πλάκα, μπράβο και σε σένα και στη Χρύσα μας, πάντα να δίνεις απλόχερα και πάντα τύχη στη νικήτρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλοτυχη και τυχερη να ειναι παντα η Χρυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπέτυ μου!!! Καλή χρονιά, υγεία , καλή τύχη, αγάπη ...και δημιουργικότητα(που δε σου λείπει!)

    Πολλά πολλά φιλιάαααααααα ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα πες το....... μη ντρέπεσαι!!!!

Αυτά που μ΄αρέσουν