Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

"Wire coiled rings"


Κρατώντας την υπόσχεση που έδωσα σε όλους εσάς, τους ειλικρινείς φίλους μου, είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι και να δημιουργώ.  Αφήνω πίσω μου και ειλικρινά ξεχνώ όποιες κακόβουλες προσπάθειες έγιναν με σκοπό να βλάψουν εμένα, το blog μου και κυρίως την αγάπη μου για δημιουργία. Άλλωστε έχοντας εσάς κοντά μου, τους πραγματικούς μου φίλους δε φοβάμαι τίποτα.  Οι υβριστές και συκοφάντες αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν με  ό,τι τους αξίζει. Είμαι περισσότερο από σίγουρη γι΄αυτό.

Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με τα δαχτυλίδια.  Με πέτρες ή χωρίς και  με τα αγαπημένα μου υλικά δουλεύω πάνω σε νέα σχέδια  των οποίων την κατασκευή σκέφτομαι σε επόμενες αναρτήσεις μου να σας δείξω βήμα βήμα.  

Δαχτυλίδι τετραπλό με επιχρυσωμένο σύρμα μπρούντζου και  πέτρες αχάτη και jade

Δαχτυλίδι διπλό με επιχρυσωμένο σύρμα μπρούτζου και πέτρες ταγιαριστού αχάτη






Όπως ανέφερα παραπάνω σε επόμενες αναρτήσεις μου θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε παρέα διαδικτυακά τα κοσμήματά μου βήμα βήμα.  Όσοι είστε λάτρεις του είδους προσέλθετε.  Θα περάσουμε όμορφα, το υπόσχομαι!!!

Μέχρι την επόμενη φορά,
σας φιλώ και σας αγαπώ!!!


28 σχόλια:

  1. Μπέτυ μου.. υπέροχα!!!!! τα χρώματα είναι μοναδικά....

    Δεν ξέρω τι έγινε... αλλά μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε στεναχωρεί!!!

    σε φιλώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Ζαχαρούλα, το πάθος μου γι΄αυτό που κάνω δίνει νομίζω την απάντηση σ΄όλους αυτούς. Να ΄σαι καλά!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι Μπέττυ μου που αντιδράς δημιουργώντας! Είμαι σίγουρη οτι η συνέχεια θάναι άκρως ενδιαφέρουσα και αν και με το κόσμημα δεν έχω προυπηρεσία,θα το δω με ενδιαφέρον και ποιός ξέρει;;; μπορεί να με κινητοποιήσει ...
    Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρουλάκι μου, σ΄ευχαριστώ για όλα, η συμπαράσταση και η κατανόησή σου στο συγκεκριμένο θέμα μ΄εχουν κάνει να σε εκτιμήσω ακόμη πιο πολύ. Πόσο δίκιο είχες καλή μου, με τη δημιουργία τα προσπερνάμε όλα. Και ναι όλο αυτό που έγινε ίσως έγινε για κάποιο λόγο. Εγώ θέλω να μοιράζομαι, δε με νιάζει να κρατώ για τον εαυτό μου ιδέες και σχέδια και αυτός θα είναι στο εξής ο λόγος ύπαρξης του blog μου. Αν θα μπορούσα να δώσω κίνητρα για δημιουργία και χαρά μέσα απ΄αυτό έστω και σε δέκα ανθρώπους για μένα θα είναι μεγάλη ικανοποίηση. Θα το δοκιμάσω.

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα τα δαχτυλίδια σου, Μπέττυ μου και η τεχνική που είναι το σήμα κατατεθέν σου, πάντα με γοήτευε!!!
    Δηλώνω από τώρα πιστή και συνεπής μαθήτριά σου!!!!!
    Πολύ χαίρομαι που δεν πτοήθηκες, και συνεχίζεις ακάθεκτη!!!!
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την!!!! Πάρε μολύβι, χαρτί και ότι άλλο εργαλείο θα σας πω σε επόμενες αναρτήσεις και ξεκινάμε με το καλό. Πολύ χαίρομαι, είσαι η πρώτη που δηλώνεις συμμετοχή και πιστεύω και τυχερή. Σ΄ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  4. Γειά σου αγαπημένη Μπέττυ !!! Πανέμορφα τα δαχτυλίδια σου !!! Πολύ όμορφα δουλεμένα όπως πάντα και με πολύ όμορφες πέτρες !!!! Ούτε εγώ ξέρω τί έγινε αλλά τους κακόβουλους τους προσπερνάμε αγνοώντας..έτσι ακριβώς όπως κάνεις κι εσύ ;o) !!!
    Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mirsinaki μου, χαίρομαι που σε βλέπω κι εδώ. Το προσπέρασα ήδη, τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτή την όμορφη διαδικασία. Όλες εμείς που ασχολούμαστε με τις χειροτεχνίες μόνο εμείς μπορούμε να νιώσουμε τί σημαίνει "η χαρά της δημιουργίας" και πόσο δυνατό συναίσθημα είναι. Όλα τα άλλα είναι ψευτοφιλοδοξίες με προσωρινή μόνο ικανοποίηση. Θα σε δω ελπίζω στο μάθημα!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα τα δαχτυλιά! Το εργαστήρι είναι για όλους μας μεγάλο καταφύγιο! Φιλιά πολλά και περιμένουμε κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σ΄ευχαριστώ για την υποστήριξη. Έχεις απόλυτο δίκιο, στο εργαστήρι είναι και για μένα το "άσυλό" μου. Δεν μπορεί ο κάθε τυχών με το έτσι θέλω να το παραβιάσει, δε το επιτρέπω. Οι ιδέες είναι ελεύθερες, κυκλοφορούν παντού και όποιος νομίζει ότι έχει ανακαλύψει τον τροχό πλανάται και καταντά γραφικός.
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  6. Χαίρομαι που οι όποιες κακόβουλες προσπάθειες σε πεισμώνουν και σε κάνουν πιο δυνατή αν και δεν ξέρω τι έχει συμβεί... Τα δαχτυλίδια σου είναι μοναδικά!!! Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το κόσμημα περιμένω με αγωνία τα διαδικτυακά ..μαθήματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτά που μου γράφετε μου δίνουν θάρρος και με πεισμώνουν ακόμη πιο πολύ. Θα σε περιμένω στο μάθημα!!

      Διαγραφή
  7. Τα κοσμήματα σου τα λατρεύω και το ξέρεις.... πάντα φινετσάτα, καλόγουστα και καλοδουλεμένα... σήμερα όμως πιο πολύ χαίρομαι που γύρισες στην παρέα μας γιατί πραγματικά μας έχεις λείψει!!!!!!!!!!! Όσο για το βήμα - βήμα θα το δω με περιέργεια αλλά είμαι σίγουρη πως δεν το έχω!!!! Φιλιά πολλά, να 'σαι πάντα καλά να δημιουργείς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικούλα μου, θέλω να σ΄ευχαριστήσω και από εδώ. Η συμπαράσταση και η κατανόησή σου ήταν πολύτιμες για μένα. Και ναι, μπορεί να άργησα λίγο αλλά επανήλθα με νέες ιδέες και προοπτικές. Ελπίζω να καταφέρω να σε κάνω να αγαπήσει κι εσύ το "άθλημα"!!!! Μόνο που θα χρειαστείς υλικά και όχι τίποτε άλλο, θα καταξοδευτείς πάλι!!
      Φιλιά στη Δημητρούλα!!

      Διαγραφή
  8. Μπράβο Μπεττούλα μου που έκανες την δημιουργία δύναμη σου... έτσι πρέπει... και μην χαλάς την καρδούλα σου για κανέναν.. .τα κοσμήματα σου ξεχωριστά...όμορφα..!! φιλάκιαααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλίτα μου, από σένα έχω πάρει πολλά μαθήματα αισιοδοξίας, πόσο δίκιο έχεις, δεν αξίζουν οι κακόβουλοι ούτε ένα μικρό ψήγμα της δικής μας προσοχής.
      Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!

      Διαγραφή
  9. Ομορφα δαχτυλίδια με πολύ όμορφες ημιπολύτιμες χάντρες !! Ποιος μπορεί να μπει εμπόδιο στη δημιουργία; Κανένας και τίποτα και αν πικράθηκες προσπέρασέ το
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ σ΄ευχαριστώ!! 'Εχεις δίκιο, κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στη δημιουργία και στην έκφραση μέσα απ΄αυτήν. Το προσπέρασα ήδη και γι΄αυτό είμαι εδώ, πιο δυνατή και ακόμη πιο δοτική!!

      Διαγραφή
  10. Καλή χρονιά Μπέτυ μου!
    Δεν κατάλαβα τι έγινε, μάλλον έχω χάσει επεισόδια, ελπίζω όχι κάτι το σοβαρό!
    Τα κοσμήματά σου όπως πάντα υπέροχα, μοναδικά!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενά μου καλή χρονιά και σε σένα καλή μου. Δεν έχεις χάσει και τίποτα που δεν έχεις καταλάβει. Όχι όχι, τα σοβαρά είναι άλλα. Αυτά τα γεγονότα είναι απ΄αυτά που τους έντιμους και τους σοβαρούς ανθρώπους δεν τους αγγίζουν. Τα παίρνει γρήγορα ο πρώτος άνεμος ενός καθαρού πρωϊνού.
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  11. Μου αρέσουν πολύ τα κοσμηματάκια σου!Μην ακούς κανένα και συνέχισε να μας δίνεις ωραίες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Pinelia!!! Από ιδέες άλλο τίποτα.......και δεν πρόκειται να τις κρατήσω μίζερα μόνο για μένα. Θα είμαι ανοιχτή σε ότι θέλετε να ρωτήσετε και να μάθετε γύρω από απ΄αυτό που θέλω να πιστεύω ότι το ξέρω καλά.
      Φιλιά

      Διαγραφή
  12. Μπέττυ μου, εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη και να μας
    δίνεις συχνά το δημιουργικό σου " παρών " .
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορία μου, σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Θα συνεχίσω να δίνω το "παρών" γιατί είστε εσείς κοντά μου πάντα στα εύκολα και στα δύσκολα!!
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  13. Οπως πάντα, εκπληκτικά καλοδουλεμένες οι δημιουργίες σου!! Θα χαρώ πολύ να μας δώσεις τα ...φώτα σου!! Να'σαι καλά, Μπέττυ και να'χεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου σ΄ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω, τώρα το πόσο δυνατά θα είναι τα "φώτα" μου θα φανεί........πάντα όμως να ξέρεις ότι η προσπάθεια θα εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον που θα υπάρξει!!
      Σε φιλώ

      Διαγραφή

Έλα πες το....... μη ντρέπεσαι!!!!

Αυτά που μ΄αρέσουν