Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Γάμος στη χώρα των λεμονανθών"

Και ζήσανε αυτοί καλά, μέσα σ΄ένα παραμύθι γεμάτο ευχές, λεμονανθούς, μαργαρίτες  και πολλά πολλά λεμόνια!!!




Το παραμύθι άρχισε να γράφεται πριν λίγους μήνες.  Ετοιμασίες, δημιουργίες, κορδέλες, δαντέλες, κουφέτα, κέφι, όνειρα χόρευαν όλα μαζί κάθε μέρα στο μικρό μου εργαστήρι.  Η χαρά και η προσμονή κάθε εβδομάδα που περνούσε και πιο μεγάλη,  κάθε μέρα και πιο δυνατή!!!













Μέχρι που έφτασε η ώρα να γραφτεί το κορυφαίο κεφάλαιο!!! Η παραμυθένια χώρα των λεμονιών και της μαργαρίτας υποδέχθηκε τη χαρά των παιδιών μας και φιλοξένησε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που με την παρουσία τους  και τις ευχές τους έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη χαρά!!!










Ήταν πραγματικά ένας παραμυθένιος γάμος, όπως τον ονειρεύτηκαν και όπως ήθελαν να τον ζήσουν και να τον απολαύσουν!!!  





Όλα τα συναισθήματα δυνατά, η συγκίνηση μεγάλη και η απέραντη αγάπη για τα παιδιά μας έγινε μια προσευχή για να έχουν μια ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη, δύναμη και ευτυχία!!!





Παιδιά μου, εύχομαι το κοινό σας ταξίδι στη ζωή να'ναι γεμάτο ευωδιαστούς λεμονανθούς που θα γίνουν όμορφοι, μυρωδάτοι και ζουμεροί καρποί σαν τα λεμόνια του παραμυθιού σας!!!









Σκοπός της σημερινής μου ανάρτησης ήταν  να μοιραστώ μερικές στιγμές απόλυτης ευτυχίας μου με όλους εσάς που εδώ και τρία χρόνια που παρακολουθείτε το "Anthivolon" αποτελείτε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους εσάς που με την παρουσία σας και τις ευχές σας βάλατε σ΄αυτό το παραμύθι περισσότερη χρυσόσκονη και μας κάνατε να νιώθουμε ακόμη πιο ευτυχισμένοι!!






Σας φιλώ και σας αγαπώ!!






20 σχόλια:

  1. Να ζήσουν ευτυχισμένα και πάντα να νοιώθουν την ίδια αγάπη που νοιώθουν τις πρώτες στιγμές της ένωσής τους μέσα στους λεμονανθούς και τις μαργαρίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσουν ευτυχισμένοι σαν τα ψηλά βουνά κι΄ εσείς να είστε γεροί και δυνατοί να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε
    Το θέμα και η διακόσμηση του γάμου είναι πάρα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι η ζωή τους να είναι πάντα "Παραμυθένια" γεμάτη από το λευκό της μαργαρίτας και την ευωδιά των λεμονιών!!!! Όλα τα όνειρα και οι ελπίδες των παιδιών σας να γίνουν πραγματικότητα και εσείς να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!! Να σας Ζήσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφος και προσεγμένος γάμος.
    Το θέμα του πολύ πρωτότυπο και όμορφο.
    Σίγουρα φαίνεται και η σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να ετοιμαστεί.
    Εύχομαι στα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα κι αγαπημένα όλη τους τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχομαι καθε ευτυχια στο πανεμορφο ζευγαρι και η ζωη τους να ειναι ομορφη,ονειρεμενη σα το παραμυθενιο γαμο τους!πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι κάθε ευτυχία στα παιδιά!
    Να ζήσουν μια ονειρεμένη ζωή, όπως ονειρεμένος ήταν κι ο γάμος τους!

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!!!!!
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΜΠΕΤΤΥ ΜΟΥ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, ρε Μπεττουλίνι!!!Σε καμαρώνω και σε θαυμάζω και απο κοντά είναι σαν νάμουν εκεί και να θαύμαζα απο κοντά ΑΓΑΠΗ να ξεχειλίζει και την υψηλή αισθητική που μας έχεις συνηθίσει να υπογράφουν την ωραιότερη στιγμή τους!!!
    Νάναι πάντα όμορφη και ζουμερή η ζωή τους όπως την ονειρεύτηκαν κι όπως την αξίζουν, χωρίς κανένα απρόοπτο να σκιάζει την ευτυχία τους και τη δική σας!
    Φιλάκια πολλά και να καμαρώνεις με το λεβέντικό σου το παράστημα και το γλυκό χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπεττούλα να στείλω τις ευχές μου κι από δω. Να ζήσουν και να χαίρονται την κάθε τους στιγμή! Όλα ήταν τέλεια!!! Κάθε φωτογραφία το επιβεβαιώνει... Άξιζε το τρέξιμο και η κούραση! Πάντα χαρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπεττυ μου....να είναι ευτυχισμενα και αγαπημενα μαζί για παντα.. τα παιδια...η ζωή τους να έχει την μυρωδια του λεμονανθού...να ειστε καλά και να τα χαίρεστε.. παντα ευτυχισμενα... πολύ ομορφες οι φωτογραφίες απο τον στολισμό... και πως να μην είναι όμορφος αφού απο ότι καταλαβα πέρασε απο τα χεράκια σου... μπράβο σου.. κορίτσι μου ...και επειδή άργησα να περασω εκανα και μια βόλτα στα προηγούμενα σου και θαυμασα τα βραχιολακια και τα κολιε σου.. φιλακια πολλα και παντα τέτοιες χαρές να έχετε... Μπέττη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nα ζήσουν τα παιδάκια σας, πάντα αγαπημένα με υγεία και χαρά. Να είσαστε και σεις καλά, να τα καμαρώνετε. Πολύ όμορφο όλα, χαλάλι η κούραση...... πολλά φιλάκια Μπετουλίνι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ειναι ευτυχισμένοι κ να ζουν πάντα το όνειρο τους!!! Οι διακοσμησες ειναι πολυ φινετσατες, μπράβο για τις ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπεττούλα μου, να σου ζήσουν τα παιδιά..... να είναι ευτυχισμένα και ο κοινός τους δρόμος να είναι πάντα στρωμένος με λεμονανθούς, όπως ονειρεύτηκαν τον γάμο τους!!!! Κι' εσύ να τους χαίρεσαι και να τους καμαρώνεις!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφηνω και εδω τις ευχες μου Να ζησουν σαν τα ψηλά βουνα με ευτυχια και υγεια στο δρομο τους.Πολυ ομορφα ολα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι υπέροχο πρωτότυπο θέμα για γάμο ! Υπέροχη
    διακόσμηση μέσα στην απλότητά της.....
    ΄Οοοοοοοολες μου τις ευχές στέλνω στα παιδιά σου, Μπέττυ μου,
    μόνο χαρές στη ζωή τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σας ζήσουν και να είναι όπως ευτυχισμένοι. Πολυ όμορφη ανάρτηση, με συγκίνησες και ολα στη διακοσμηση ηταν εκλεπτυσμένα και πανεμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύχομαι να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα! Πρωτότυπο και εντυπωσιακό το θέμα του γάμου! Να τους χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ⊱✿✿°
    Olá!
    ·.¸.•♪♪

    Super original!!!!!

    Bom fim de semana·..¸彡
    ♪♫° Beijinhos·..°♡♡
    °❤❤ Brasil✿✿·..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανέμορφη, πολύ σικ και ιδιαίτερη διακόσμηση με το κίτρινο!!! Να ζήσουν ευτυχισμένοι και εσείς πάντοτε χαρούμενοι και γεροί να τους χαίρεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Με συγκινήσατε ακόμη μια φορά με τα όμορφα λόγια σας!!! Εύχομαι στη κάθε μια και στον καθένα ξεχωριστά να αξιωθεί να ζήσει αυτές τις στιγμές που ζήσαμε εμείς σα γονείς!!! Η χαρά των παιδιών μας είναι για μας πολλαπλή!!! χίλια ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα πες το....... μη ντρέπεσαι!!!!

Αυτά που μ΄αρέσουν