Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Καλοκαιρινά βραχιολάκια"

Δύσκολη και γκρίζα μέρα η σημερινή!!!  Μικρές αχτίδες φωτός, δεν μπόρεσαν τελικά να φανούν στον μουντό  ουρανό  της χώρας μας!!!  Αισθάνομαι αδύναμη, ανασφαλής, όπως όλοι άλλωστε, αλλά πιστέψτε με, κάνω μεγάλες προσπάθειες για να μη πέσω, να μη χάσω το χαρακτηριστικό μου χαμόγελο, θέλω να πάω κόντρα σ΄όλο αυτό το τσουνάμι που έρχεται κατά πάνω μας!!!!  Αρνούμαι να δεχθώ ότι για ό,τι παλέψαμε να καταφέρουμε τόσα χρόνια με δουλειά, πίστη και ελπίδα, χάνεται, εξατμίζεται σαν όνειρο απραγματοποίητο!!!!  Θέλω να έχουν τα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει, αυτό που  ονειρεύτηκαν γιατί γι΄αυτό ακριβώς εμείς αγωνιστήκαμε, στερηθήκαμε, σταθήκαμε βράχοι δυνατοί για να σπουδάσουν, να μορφωθούν και να έχουν στο μέλλον αυτό που τους αξίζει.  Πιστέψτε με γι΄αυτά αγωνιώ, γι΄αυτά στενοχωριέμαι, για το μέλλον τους που δε θα΄ναι όπως το ονειρεύτηκαν!!!!

Συγχωρείστε με....δεν ήθελα να προσθέσω ακόμη μια σταγόνα πίκρας στην ήδη υπάρχουσα.....πρόθεσή μου δεν είναι να σας ρίξω ψυχολογικά....όχι, όχι, περιμένετε, μη φύγετε.....σπεύδω αμέσως να σας αποζημιώσω με κάτι χαρούμενο!!!


Μικρές πινελιές από χρωματιστά, καλοκαιρινά βραχιολάκια που θα βρουν μια θέση σε νεανικά χαριτωμένα χεράκια!!




Είναι φτιαγμένα με κοράλλια, cat's eyes, φίλντισι, καουτσούκ και στοιχεία από επιχρυσωμένο ασήμι.




Τα βραχιολάκια αυτά είναι ένα μέρος της καλοκαιρινής μου συλλογής και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Bazaar του Βάλε Βαντασία!!


Θα περιμένω με χαρά να σας δω εκεί!!!!


26 σχόλια:

  1. τι ομορφα!!!μπραβο σου,καλη επιτυχια στο bazar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχααααα!!!
    καλή επιτυχίααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο για τις σκεψεις σου,ειναι γεγονος οτι το μελλον που περιμενω οσο σπουδαζω αυτη τη στιγμη δεν ειναι ντυμενο με ροδοπεταλα και ελπιδες οπως φανταζομασταν ολα τα χρονια του σχολειου που ειχαμε εναν στοχο,τωρα πια δεν υπαρχει χωρος για ονειρα και στοχους,μονο η τυχη και το μεσον παιζει ρολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα αυτό που αισθάνομαι μήνες τώρα...ανασφάλεια, απογοήτευση και οργή...και από την άλλη περήφανια για τους ειρηνικά αγανακτισμένους!!! Μπράβο ρε παιδιά, μακάρι να ήμουν και εγώ στο Σύνταγμα...
    Με την ελπίδα αύριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα, Andria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα και γλυκούλια!!!
    Καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από ανασφάλεια ουυυυυυυυ πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να μην το βάζω κάτω όσο μπορώ δηλαδή

    Τα βραχιόλια πανέμορφα!!!!!
    Καλή επιτυχία!!!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ...ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ BAZZAR...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι αυτές οι χαρούμενες πινελιές οπου μας εξέθεσες να δώσουν μία ηλιαχτίδα ελπίδας στην μαυρίλα. Κι εγω άρχισα να ελπίζω οτι κάτι πάει ν αλλάξει, μέχρι που...
    Τλπ. μακάρι για όλους να έρθει μια ασπρη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία Μπετούλα στο bazaar!!!Πολύ γλυκά και νεανικά!!!Μπράβο!!!
    Οσο για τις σκέψεις σου , θέλω να σου πω ότι όλοι κάπως έτσι αισθανόμαστε!!!Πιστεύω ότι όλοι αυτοί που πασχίσαμε με σκληρή δουλειά και με σύννεση ,να ρυθμίσουμε τη ζωή μας σε ένα επίπεδο αξιοπρέπειας και να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας εφόδια για να αντιμετωπίσουν το μέλλον τους αισθανόμαστε απογοήτευση και μεγάλο προβληματισμό και ανασφάλεια για το τι μας περιμένει!!!!..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχα και κομψά!
    Όσο για αυτά που λες, είναι αγωνίες όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπέτυ μου είναι τόσο όμορφα και χαρούμενα, που ένοιωσα έστω και για λίγο να μου φτιάχνει η διάθεση!
    Δυστυχώς η διάθεσή μας θέλει πολύ προσπάθεια πια για να φτιάξει, χάσαμε το χαμόγελό μας κι αυτό είναι το χειρότερο που μας κάνανε!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπέττυ μου, είναι δύσκολοι οι καιροί μας, όμως νομίζω χρειαζόμαστε τέτοιες...σταγόνες δροσιάς, σαν κι αυτές που μας χαρίζεις! Είναι εξαιρετικά, όλα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο Bazaar,γιατί το αξίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπέττυ σωστές οι σκέψεις σου,αλλά ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Τα βραχιολάκια σου όμορφα, χαρούμενα , καλοκαιρινά πνέουν αισιοδοξία.Που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανέμορφα και τα τρια βραχιολάκια !!!!καλοκαιρινά και μοναδικα!!!μαρεσουν πολύ με τις πεταλουδιτσες!Καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκιά μου Δέσποινα όλοι τα ίδια σκεπτόμαστε και σίγουρα δεν είσαι εσύ που θα μας ρίξεις ψυχολογικά!Πρόλαβαν άλλοι!!Όσο για τα βραχιολάκια σου είναι σκέτη γλύκα!!Μπράβο!!Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω μέρος στην έκθεση του Βάλε Φαντασία αλλά βλέπεις μένω στο Ηράκλειο και είναι πάρα πολύ δύσκολο.Σου εύχομαι καλή επιτυχία !!Ισως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον τα πούμε απο κοντά!!!Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΕΤΤΟΥΛΛΙΝΙ ΜΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΣΙΚΑΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝΕ...ΣΙΚ ΚΑΙ ΤΣΑΚΠΙΝΙΚΑΑΑΑ!
    ΦΦΦΦΦΦΦΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χ 2222222
    ΜΟΟΟΟΟΥΤΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντα έτσι ήταν σε ότι αφορά τις δουλειές στην Ελλάδα μόνο όποιος είχε μέσο έκανε τη δουλειά που σπούδαζε, γι αυτό έσκασε η φούσκα, θα γινόταν κάποτε.
    Το κολιεδάκι πανέμορφο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπεττούλα μου,
    εγώ πάντως φοράω στο χέρι μου το υπέροχο βραχιόλι σου με το κοραλί τριανταφυλλάκι κι έχω τον ήλιο μπροστά μου...
    πανέμορφο κι αυτό σου το δημιούργημα...
    ελπίζω να σε δω και από κοντά στο μπαζαάρ...
    φιλιά πολλά πολλά...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 。˛♥
    Amiga,

    Amei as pulseiras...são muito sofisticadas.
    A última é muito delicada e alegre.
    Beijinhos.
    Brasil
    。˚ ˚ ˛✿♪♫♪
    。˛♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή εβδομάδα Anthivolon... έχεις τόσο δίκιο να στεναχωριέσαι, έχουμε τόσο δίκιο όλοι μας γιατί όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε... ό,τι φτιάξαμε τόσα χρόνια εξανεμίζονται... όσο για τα παιδιά... εκεί είναι η τεράστια αγωνία μας αλλά και ο θυμός μας γιατί εγώ νιώθω και θυμό για την κατάσταση! Τέλος πάντων, τα βραχιόλια σου είναι αχτίδα χαράς, είναι υπέροχα και μακάρι να μπορούσα να έρθω στο μπαζάαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αχ πεταλουδίτσες!είναι τέλεια!
    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παρα πολυ ομορφα..υπεροχες χαντρες ομορφα συνδιασμενες.. αχχχ τετοια υλικα εμεις στην επαρχια δεν μπορουμε να βρουμε ευκολα δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πανέμορφα, όπως όλα σου τα καλλιτεχνήματα!
    Εκείνη η πεταλουδίτσα, μια νότα αισιοδοξίας από μόνη της!!!
    Μπράβο για χιλιοστή φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα πες το....... μη ντρέπεσαι!!!!

Αυτά που μ΄αρέσουν